We hebben dit onderdeel aan de website toegevoegd om u te voorzien van het laatste nieuws en informatie omtrent wijzigingen met betrekking tot ons platform. Hier vindt u nuttige artikelen met richtlijnen en advies, zodat het gebruik van WhitePress gemakkelijker, soepeler en efficiënter verloopt.


Bovendien worden hier verslagen van alle conferenties en trainingen geplaatst, waaraan we als WhitePress deelnemen of waar we als media adviseur onderdeel van uitmaken.


Veel leesplezier!

Nieuws en Evenementen
Selecteer aanbiedingen met gegarandeerd verkeer - hoe werkt het? (Q&A voor adverteerders)

Er is zojuist een nieuwe functie op het platform verschenen waar uitgevers en adverteerders van zullen profiteren. Namelijk de functie: aanbiedingen met gegarandeerd verkeer. Naast het feit dat je waardevolle publicaties op interessante websites kan plaatsen zorgt deze functie er ook voor dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Waarom is het de moeite waard om voor dergelijke aanbiedingen te kiezen en waar kun je ze vinden? We beantwoorden de meest gestelde vragen van adverteerders.

WhitePress sluit zich aan bij RTB House! We denken en handelen wereldwijd

RTB House, een innovatiebedrijf van MarTech, heeft 100% van de aandelen van WhitePress verworven; een toonaangevend contentmarketing platform dat al enorm populair is op de binnenlandse markt. Deze verandering zal de toch al ambitieuze internationale uitbreidingsplannen van WhitePress versnellen, aangezien RTB House haar ervaring en ondersteuning achter het platform zet.

WhitePress tutorials

Sommigen van jullie hebben aangegeven dat enkele functies van het platform soms wat uitleg nodig hebben. Wij hebben daarom actie ondernomen en geven uitleg over de verschillende functies in een video. Je kunt vanaf nu met slechts 1 klik op de knop instructies en tips krijgen over het gebruik van ons platform!

Black Friday & Cyber Monday bij WhitePress

Ze komen er weer aan: Black Friday en Cyber Monday. Dit jaar vinden deze dagen op 27-11 en 30-11 plaats. Natuurlijk willen wij bij WhitePress hier ook graag aan mee doen. Omdat we je willen helpen met het promoten van de campagnes die je hebt voorbereid voor Black Friday en Cyber Monday, bieden we je korting op het publiceren van artikelen.

Bestel content in het Duits

Een maand geleden maakte wij nog met plezier bekend dat we Duitstalige websites hebben op het WhitePress platform, en vandaag hebben we nog meer goed nieuws: vanaf nu kun je rechtstreeks vanaf het platform content in het Duits bestellen.

Richtlijnen voor websites, augustus 2020

Door gebruik te maken van het WhitePress platform kunt u content publiceren op meer dan 15,000 verschillende websites. Dit zijn websites uit Polen, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Rusland en minder populaire niche blogs. Om de kwaliteit van ons aanbod te verbeteren, hebben we sinds augustus 2020 de kwaliteitsrichtlijnen voor websites aangepast. In dit artikel beschrijven we de factoren die de weigering van websites veroorzaken of ze markeren als lagere kwaliteit websites. We hebben ook recente kwalitatieve wijzigingen samengevat en het verificatieproces sinds augustus 2020 toegelicht.

Begin vandaag nog met geld verdienen.
Schrijf je gratis in