Artikel Publicatie

Publiceer uw artikelen op meer dan 26000 websites en blogs door een gemakkelijke zoekmachine te gebruiken voor een eerlijke prijs.
Schrijf je gratis in
Wij laten u snel en gemakkelijk artikelen publiceren
Hoe werkt het?
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Artikel content
toevoegen of bestellen

U kunt uw artikel kopiëren/plakken of een nieuwe bestellen van onze journalisten en copywriters.
Selecteer een plaatsing
Gebruik een gemakkelijke zoekmachine, vind een publicatie en plaatsingsaanbieding waarvan de gedetailleerde omschrijving bij uw wensen past.
Plaats uw bestelling
Wij accepteren betalingen via PayPal, en zodra de bestelling is geplaatst wordt deze onmiddellijk ter uitvoering naar de uitgever gestuurd. WhitePress controleert of de publicatiedeadlines worden gehaald.
Analyseer verkeer
en publieksbetrokkenheid
Gebruik ons gratis tracking-script om de betrokkenheid van lezers met uw content te zien.
26000 websites en blogs
48000 aantrekkelijke plaatsingsaanbiedingen
+130000 Gepubliceerde artikelen
+3000 tevreden adverteerders
7 Redenen om voor WhitePress te kiezen
Uitgebreide Zoekmachine voor Uitgevers

Dankzij de informatie die wij hebben verzameld van elke uitgever in ons netwerk, is het gemakkelijk om een plaatsing voor uw artikel te vinden. Elke dag voegen we beschrijvingen en data toe, en updaten we meer dan 20 statistieken. We beoordelen plaatsingen op basis van hun eerdere publicaties, om zo het verkeer te monitoren dat een plaatsing daadwerkelijk kan opleveren.

Europees bereik

Wanneer u een account aanmaakt bij WhitePress heeft u de mogelijkheid om artikelen te bestellen in alle markten waarin wij actief zijn. Wij bieden ook lokale copywriting, teamondersteuning in lokale taal en tot slot facturering op basis van de factuur in het land van registratie.

Gedetailleerde Evaluatie van Uitgevers

Voordat we een nieuwe site aan ons netwerk toevoegen, evalueren wij deze grondig. De site moet voldoen aan een aantal regels die elk jaar strenger worden. Onze editors scoren sites op content en technische aspecten, gebaseerd op objectieve criteria.

12-maanden Artikel Monitoring

Elk artikel dat via WhitePress wordt geplaatst, wordt na publicatie door de klant geverifieerd. Gedurende twaalf maanden na publicatie voert ons systeem een ​​dagelijkse controle uit om er zeker van te zijn dat er niets in het artikel veranderd is. Is dit wel het geval, dan coördineren onze medewerkers de reparatie rechtstreeks met de uitgever van de website.

Gegarandeerde High-Traffic Plaatsingen

Websites in het netwerk kunnen veel plaatsingen bieden, maar met behulp van het WhitePress-netwerk kunt u zoeken naar een plaatsing die uw content promoot op de hoofdpagina van de uitgever, in hun nieuwsbrief of als een social media-bericht. Een groeiend aantal uitgevers garandeert ook verkeer dat dergelijke plaatsingen kunnen opleveren.

Artikel Populariteit en Betrokkenheid

Statistieken die via onze eigen trackingcode zijn verzameld, leveren meer data op dan andere tools op de markt. Statistieken worden gratis verstrekt en kunnen worden gebruikt om verkeer naar uw content, of de uitvoering van bevorderende activiteiten door de uitgever, te verifiëren.

Professionele Klantenservice en Aantrekkelijke Prijzen

Dankzij een automatisch proces kunnen wij aantrekkelijke prijzen aanbieden voor content van hoge kwaliteit. Bureaus, tussenpersonen en premium adverteerders ontvangen extra kortingen op basis van volume in de verstreken tijd, en alle diensten worden met respect en vertrouwen geleverd in een "white-labelled" model. Wij concurreren niet met onze partners.

Wij werken samen met Uitgevers:
Voordelen van het Publiceren van Artikelen op een Populaire Blog of Website
Bouw aan product- of naamsbekendheid
Een brede verspreiding van productgidsen of educatieve content verhoogt de merkherkenning van uw klanten.
Verbeter uw imago
Content van hoge kwaliteit in vertrouwde bronnen versterkt het imago van uw merk en verbetert de perceptie van het publiek.
Verhoog verkeer en genereer nieuwe leads
Goed gepromote artikelen zorgen voor meer verkeer naar uw website, wat zich vertaalt in meer leads voor uw merk.
Informeer over nieuwe producten
De websites van experts zijn een ideale plek om uw publiek te informeren over uw innovatieve ideeën.
Integreer met SEO-services en contentmarketing
Veilige en hoogwaardige links van artikelen naar uw website helpen bij het bouwen van search engine reputatie voor uw site en merk.
Ondersteun uw inspanningen op het gebied van public relations
Gegarandeerde publicatie en volledige controle over content is een krachtig hulpmiddel om de digitale PR-inspanningen van uw merk te ondersteunen.
Heeft u vragen? Neem contact op:
Begin vandaag nog met geld verdienen.
Schrijf je gratis in